Palmberg Compona kasten

Compona staat voor strak, slim, functioneel. Het nieuwe modulair stapelbare kastensysteem Compona van Palmberg verenigt deze drie kenmerken in één meubel. Verticaal of horizontaal gerangschikt, vrijstaand midden in een ruimte of tegen een muur geplaatst, Compona staat voor effectief ruimtegebruik op een hoog niveau. Naar gelang van de ruimteindeling en benodigde ruimte groeit het nieuwe opbergsysteem met zijn taken mee. Als actief en functioneel stijlelement blijft Compona op kantoor met iedere vooruitgang op de hoogte.

Bent u geïnteresseerd in een kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij zullen u dan persoonlijk te woord staan en u helpen met uw vragen.

SKU
24445
Bel of mail 0229 287755

Hulp nodig bij het bestellen?
Bel ons: 0229 287755

Wij nemen contact met u op om de leverdatum te bepalen.

Snel en veilig betalen. iDeal, VISA, Mastercard, Op factuur

Palmberg heeft naast Prisma ook de Compona kastenlijn ontwikkelt. Een zeer uitgebreid en duurzaam programma die perfect aansluit bij de meubellijnen van Palmberg. In vele modellen, kleuren en afmetingen snel leverbaar maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk!. Kijk voor meer informatie op de website van Palmberg.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palmberg Compona kasten