Complete kantoorinrichting op maat

Bij Flexicomfort Projectinrichting bent u aan juiste adres voor uw inrichting van A tot Z. Van een bureaustoel, een kast of een enkel bureau tot complete inrichtingen van kleine tot grote bedrijven. Naast de basisinrichting voor de werkplek, vergaderruimte en kantine, leveren wij ook vloerbedekking, raambekleding, archiefstellingen en accessoires als vloermatten, kapstokken etc. Veel van onze basisproducten zijn direct online te bestellen. Neem daarvoor een kijkje in onze webshop.

Ook komen wij, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en te adviseren met betrekking tot de inrichting. Na het gesprek maken wij geheel vrijblijvend een prijsopgave, eventueel voorzien van Autocadtekening. Bij het maken van de offerte houden wij uiteraard rekening met uw wensen en de mogelijkheden op locatie. Wij werken uiteraard volgens de laatste arbo normeringen en ergonomie staat bij ons centraal!

Een voorbeeld van een inrichting van Flexicomfort

Communicatie

Flexicomfort werkt met een klein hecht team. Onze communicatielijnen zijn daardoor kort en snel. U vragen worden door ons, indien mogelijk, direct beantwoord of u ontvangt van ons nog dezelfde dag een terugkoppeling omtrent uw vraag. Na uw bestelling ontvangt u binnen 1 werkdag een orderbevestiging met leverdatum en tijd

Levering en montage

Het leveren van uw producten wordt door ons montageteam uiterst zorgvuldig gedaan. Alle meubels worden door ons op de gewenst locatie geplaatst en gemonteerd. Bureaus worden op de juiste hoogte ingesteld, stoelen worden netjes bij de bureaus geplaats en uw medewerkers krijgen een zitinstructie. Dit bevat een uitleg over de juiste werkhouding en hoe de stoel te gebruiken. De bekabeling wordt netjes weggewerkt, kasten afgesteld en al ons verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee.


Neem voor een afspraak contact met ons op via de telefoon, mail of klik hier om naar de contactpagina te gaan.