Over Flexicomfort

Flexicomfort is al ruim 15 jaar een expert op het gebied van kantoor en projectinrichtingen. Oprichter Cees van Westen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak en is een op en top ondernemer. Hij heeft in de loop van de jaren uitgebreide kennis opgedaan van ergonomie en projectinrichting.  Ergonomie gaat verder dan alleen een goede stoel neer zetten, bij het creëren van een goede werkplek spelen veel zaken mee. Zoals de juiste hoogte van het bureaublad, voldoende beenruimte en de indeling van een kantoorruimte. De afstand tot het beeldscherm, lichtinval en wegwerken van kabels is ook belangrijk. Zo is Flexicomfort gespecialiseerd in het geven van zitinstructies en het maken van werkplekanalyses.  Flexicomfort staat voor kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk.

             

Service

“Persoonlijk” is een woord wat goed bij de filosofie van Flexicomfort past.  Flexicomfort investeert veel tijd in het geven van persoonlijk advies en het maken van persoonlijke kantoorinrichtingen. Hierin wordt de wens van de klant altijd meegenomen. Het doel van Flexicomfort is dat de klanten hier beter af zijn dan elders. Hierbij wordt gelet op een aantrekkelijke prijs en service die ver gaat. Flexicomfort levert en monteert gratis. Bij de montage wordt alles ter plekke in elkaar gezet en op de juiste plek geplaatst, wordt de bekabeling netjes weggewerkt en wordt het afval meegenomen. Is er in een later stadium nog advies nodig, dan komt Flexicomfort graag persoonlijk langs. Een prettige en comfortabel werkplek verhoogt de prestaties en het werkplezier, dat betaalt zichzelf dus terug.

Flexicomfort kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat wij samenwerken met een aantal zorgvuldige gekozen leveranciers waar wij een prettige en langdurige relatie mee hebben opgebouwd. Dit betekent voor u een constante kwaliteit van de producten, naleverbetrouwbaarheid van de kleuren en maten, snelle leveringen van uw bestelling en scherpe prijzen.