Robberechts, Connex P4 bench

Robberechts heeft binnen de Connex lijn verschillende bench systemen. Zo zijn er de H bench, Z bench en O bench. Binnen de collectie van deze bench systemen zijn er vele mogelijkheden om een bureau aan te passen. De bladen zijn apart van elkaar in hoogte verstelbaar. De hoogte is in te stellen met het comfort drukveerknopsysteem, wat er voor zorgt dat de bureaus makkelijk in te stellen zijn. De bureaus zijn ook verkrijgbaar met een zwengelsysteem, waarbij de zwengel onder het blad op te bergen is. De Connex lijn is ideaal voor het dynamisch werken op kantoor door de makkelijk in te stellen bladhoogte.

Bent u geïnteresseerd in een kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij zullen u dan persoonlijk te woord staan en u helpen met uw vragen.

SKU
Connexp4bench
Bel of mail 0229 287755

Hulp nodig bij het bestellen?
Bel ons: 0229 287755

Wij nemen contact met u op om de leverdatum te bepalen.

Snel en veilig betalen. iDeal, VISA, Mastercard, Op factuur

Flexicomfort is al jarenlang dealer van Robberechts. Een Belgische fabrikant met oog voor detail, vernieuwingen, mooie bladkleuren in melamine (25 mm) of volkern bladen. Diverse lijnen die perfect met elkaar te combineren zijn, bijpassende ladeblokken, roldeurkasten of schuifdeurkasten maken uw inrichting compleet. Kijk voor meer informatie op de website van Robberechts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Robberechts, Connex P4 bench