Robberechts System Bench H

Systeem H is een nieuw kantoorprogramma in de lijn van Robberechts, hiermee wordt een invulling gegeven aan het 'nieuwe werken'. Dit kantoorprogramma kan tevens complementair zijn aan traditionele inrichtingsvormen. Elk werkblad in de inrichting is apart in hoogte te verstellen met een bereik van 62 tot 85 cm. Optioneel zijn nog korte of lange wangpoten toe te voegen aan de bench. Daarnaast zijn er nog vele opties die toegevoegd kunnen worden aan dit stijlvolle bureau.

Bent u geïnteresseerd in een kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier. Wij zullen u dan persoonlijk te woord staan en u helpen met uw vragen.

 

SKU
System Bench H
Bel of mail 0229 287755

Hulp nodig bij het bestellen?
Bel ons: 0229 287755

Wij nemen contact met u op om de leverdatum te bepalen.

Snel en veilig betalen. iDeal, VISA, Mastercard, Op factuur

Flexicomfort is al jarenlang dealer van Robberechts. Een Belgische fabrikant met oog voor detail, vernieuwingen, mooie bladkleuren in melamine (25 mm) of volkern bladen. Diverse lijnen die perfect met elkaar te combineren zijn, bijpassende ladeblokken, roldeurkasten of schuifdeurkasten maken uw inrichting compleet. Kijk voor meer informatie op de website van Robberechts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Robberechts System Bench H